ArticoleVasele de wc suspendate ideale pentru o baie moderna

ianuarie 2, 2021by At!!eh@craiova0
https://ateh.ro/wp-content/uploads/2021/01/Set-vas-WC-suspendat-direct-flush-capac-soft-close-_2.jpg

Vasele de wc suspendate sunt ideale pentru amenajarea unei bai in stil modern, care va imbina utilul cu placutul. Vasele de wc suspendate au cucerit rapid piata mondiala datorita avantajelor pe care le prezinta, avantaje pe care o sa le prezentam ceva mai jos in acest articol.

Inca de la inceput sublineim faptul ca, pretul unui astfel de vas, este mai mare decat a vaselor de toaleta clasice insa avantajele sunt pe masura.

Avantajele wc-urilor suspendate

– Igeana sporita.
Lipsa piciorului face ca vasele de wc suspendate sa fie mult mai usor de curatat si permite o curatare mai eficienta a intregii pardoseli din baie.

– Au un aspect elegant.
Designul vaselor de toaleta suspendate sunt mult mai bine difinite si confera un aspect placut intregii bai.

– Creeaza iluzia de spatiu mai mare in baie.
Rezervorul este mascat in perete fapt ce confera senzatia de spatiu mult mai mare.

– Economie la consumul de apa.
Sistemele cu care sunt prevazute wc-urile suspendate consuma mai putina apa la evacuare, ceea ce duce la scaderea consumului de apa consumata.

Montajul vaselor de toaleta suspendate este unul mai complex.
Recomandam pentru realizarea montajului un specialist ce va proiecta intregul sistem corect astfel incat eficienta sa fie una garantata.
De regula, in acest sens se cere constructia unui perete fals menit sa ascunda intregul sistem de alimentare si evacuare. In mod normal, se spune ca un astfel de obiect sanitar poate suporta o greutate de pana la 300 kg, insa acest lucru depinde si de cat de corect se realizeaza instalatia.

Firma noastra va ofera montaj pentru vasele de toaleta suspendate garantand o lucrare realizata corect prin certificat de garantie. Specialistii nostrii sunt gata sa va ofere cele mai bune solutii atunci cand doriti sa montati un vas de toaleta suspendat.

Atunci cand va doriti o baie cu adevarat moderna, in care sa iti fie usor sa faci curat, alege sa o dotezi cu un vas de toaleta suspendat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DATE DE CONTACT

0752 225 384 0735640249
atehcraiova2006@gmail.com

Ce va oferim?

Instalatii termice in Craiova

Ventilatii industriale in Craiova

Centrale termice Craiova

Informatii si oferte:

0752 225 384 0735640249